Bize Ulaşın

Akıllı Ev Teknolojileri

Malatya akıllı ev sistemleri; Akıllı ev,kullanıcının ihtiyacına göre elektrikli ev aletlerinin ve yaşam malzmelerinin mobil cihazlarla kontrol altına alınmasıdır.Bu teknolojide senaryolama yardımı ile evinizi hayalinizde ki senaryo ya hazır hale getirebilirsiniz.

Read More

Network Altyapı

Malatya network sistemleri ; İnternet ve ortak ağ paylaşım altyapınızı ve bu altyapıyı hızlandıran çözümlerimizi sizlere sunuyoruz.    

Read More

Görüntülü Diafon

Malatya görüntlü diafon sistemleri; Apartman,villa ve müstakil yapılarınızda davetsiz misafirlerinizi görüntüleyip kapınızı sonrasında açabilirsiniz.

Read More

Otopark Bariyeri

Malatya bariyer sistemi ; Site ve toplu yaşam alanlarında ortak kullanım alanı olan otoparklarımızı yabancılara kapayalım.Plaka tanıma ve kumanda ile açım kapama yapma özelliği ile sizlere en uygun ürünleri sunuyoruz.

Read More

Personel Devam Kontrol Sistemleri

Malatya personel devam kontrol sistemleri; Bu sistemler çalışanlarınızın günlük işe giriş çıkış saatlerinin kaydını tutup muhasebe programınız ile entegrasyonunu sağlayan sistemlerdir. Bunu yaparken, * Parmak izi okuyucu, * Proximity kart okuyucu, * Yüz tanıma cihazı gibi yöntemlerle kullanılarak kişi bilgileri alınabilir.

Read More

Yangın Alarm Sistemleri

Malatya yangın alarm sistemleri ; Yangın alarm sistemleri duman,ısı,karbonmonoksit,beam gibi dedektörlerle yangının başlangıç anında sizleri bilgilendiren sistemlerdir. Yangın alarm sistemleri konvansiyonel ve adresli olarak 2 grupta incelenebilir, Konvansiyonel yangın alarm sistemlerinde numaralar ile bölgelendirme yapılabilir.Adresli yangın alarm sistemlerinde ise her dedektöre…

Read More

Hırsız Alarm Sistemleri

Malatya hırsız alarm sistemi; Hırsız alarm sistemleri hareket dedektörü ,duman dedektörü , ısı dedektörü , su basma dedektörü gibi yardımcı malzemelerin kombinasyonu ile çalışabilen , ev veya iş yerlerinizde hırsızların ya da haber siz oluşabilecek problemlerin önünü kesen elektronik sistemlerdir. Hırsız…

Read More

Güvenlik Kamera Sistemleri

Malatya güvenlik kamera sistemi ; Elektronik güvenlik sistemleri içerisinde en yaygın kullanılan ürün grubudur.Evinizin ya da iş yerinizin görüntülü ya da hem görüntülü hemde sesli olarak kaydını tutan akıllı sistemlerdir.Bu sistemler 2+1 cctv kablo ile çalışan ahd/hdtvı/hdcvı kamera sistemleri ve cat6 kablo…

Read More